fbpx Skip to main content

Перед тим, як шукати в інтернеті безкоштовне ТВ, варто добре поміркувати. Чи може бути безкоштовне онлайн телебачення легальним? Чи ви, все ж таки, ризикуєте потрапити у позаправове поле, до піратського сектору?

Ми дослідили це питання і з’ясували, що легальне безкоштовне онлайн телебачення дійсно можливе, але за певних умов. І саме наявність конкретних умов вказує на ліцензованого провайдера. 

ТОП 4 ознаки, що вказують на легальне безкоштовне онлайн телебачення:

  1. У провайдера, окрім безкоштовного пакету, є платні пропозиції.
    Якщо вам пропонують безкоштовне телебачення, поцікавтесь, які ще пакети послуг існують. Часто легальні провайдери надають бонусне безкоштовне ТВ з обмеженою кількістю каналів для ознайомлення із сервісом. У такому випадку ви без жодного ризику можете скористатися цікавою пропозицією.
  1. Безкоштовне ТВ як акційна пропозиція.
    Якщо легальний надавач послуг проводить акцію чи розігрує безкоштовні пакети послуг, можна без побоювань приймати участь. Адже ви отримаєте на певний час якісне ліцензоване телебачення безкоштовно.
  1. Тестовий період.
    Для того, щоб клієнт переконався у якості послуг, провайдер може запропонувати безкоштовний тестовий період. Зазвичай він триває від 14 днів до місяця. Протягом вказаного часу ви маєте нагоду без проблем користуватись легальним телебаченням не вносячи жодної плати.
  1. Монетизація за рахунок реклами.
    Якщо провайдер інтернет телебачення має можливість перекривати витрати на трансляцію ліцензійного контенту за рахунок реклами, цілком ймовірно, що ви зможете отримати таке телебачення безкоштовно.

Пам’ятайте, що дивитись безкоштовно онлайн телебачення без будь-яких умов і зобов’язань дуже небезпечно, адже, швидше за все, тут має місце порушення законодавства. Легальний провайдер, який має договірні та фінансові відносини з каналами, не зможе забезпечити безкоштовну трансляцію усього контенту, оскільки це не рентабельно. 

При бажанні, завжди можна знайти компроміс інтересів між постачальником та клієнтом. Тому, не шукайте собі неприємностей, адже відомо, що піратські сайти не вирішують вашу проблему, а лише поглиблюють її. Особливо в тому випадку, коли вони зникають або закриваються правоохоронними органами.   

Більш детально дізнатись про небезпеку співпраці з піратами можна в нашій статті