fbpx Skip to main content

Осінь – чудова пора для приємного та спокійного відпочинку у колі рідних і друзів. Чудовий час, щоб переглянути вже знані найкращі серіали, які навіюють приємні спогади. Або ж подивитись нові, які щойно вийшли. Адже відомо, що осінь – це пора прем’єр на телебаченні. 

Українські телеканали йдуть в ногу з часом і пропонують глядачам чимало новинок та перевірених часом проектів. Саме тому, ми підготували для вас перелік найбільш цікавих серіалів.

Найкращі серіали українського телебачення для цієї осені

кріпосна1. “Кріпосна”

Серіал виробництва СТБ, який у першому сезоні отримав дуже схвальні відгуки глядачів не лише з України, але й з Польщі. Стрічка розповідає про життя кріпачки Катерини, яка виховувалася у панському домі, проте, залишається невільною і намагається влаштувати своє життя. З вересня розпочався другий сезон, який, сподіваємося, вам сподобається. 

 

медфак2. “Медфак”

Новий комедійний серіал, який стартував у кінці серпня на Новому каналі. Це історія про життя, навчання та взаємини студентів медичного вишу. Комічні ситуації та дотепний гумор наповнять ваш вечір приємним настроєм.

 

 

закон і порядок3. “Закон і порядок”

Легендарний американський кримінальний серіал. Кожної серії головні персонажі росплутують неординарні злочини та протистоять дуже не простим злочинцям. Телесеріал транслюється в будні на телеканалі НТН.

 

 

Доктор Хаус4. “Доктор Хаус”

Серіальна історія про ексцентричного, харизматичного та талановитого лікаря з дуже незвичайними методами роботи. Захоплюючі сюжети розповідають не лише про медичну складову професії, але й про життєві негаразди персонажів. Подивитися цей серіал можна на телеканалі К1 в будні. 

 

 

Секретні матеріали5. “X-файли. Секретні матеріали”

Культовий серіал, який розповідає про надприродні явища та пов’язані з ними злочини. Розплутувати ці дуже підозрілі справи беруться двоє агентів ФБР – Дана Скаллі та Фокс Малдер. Телесеріал транслюється в будні на Новому каналі.

 

 

CSI:Маямі6. “CSI: Маямі”

Серіал про тяжкі будні кримінальної поліції курортного мегаполісу. Досвідчена команда готова до будь-яких справ, адже за плечима не одна успішно розкрита справа. Серіал можна подивитися в будні дні на НЛО.

 

 

Той, що читає думки7. “Той, що читає думки”

Канадський серіал про молодого чоловіка з екстрасенсорними здібностями. Він довго приховував свій дар, проте вирішив скористатись ним для порятунку людей у складних життєвих ситуаціях та для розкриття злочинів. Подивитись як саме головний герой рятує світ можна на каналі НТН з понеділка по п’ятницю.

 

Друзі8. “Друзі”

Мелодраматична історія, яка визнана найкращим ситкомом. У кожній серії шестеро друзів та сусідів по квартирі  потрапляють у комічні ситуації, намагаючись влаштуватись у дорослому житті. Найкращий серіал для осені, який в будні транслює Новий канал. 

 

 

Що ж, ви отримали чималенький перелік нових та менш нових телесеріалів, які можна дивитися вже цієї осені. Кожен з них має власну специфіку та сподобається широкому колу глядачів. Обирайте те, що вам найбільше імпонує. Реєструйтесь у нас на сайті і гарного перегляду!