fbpx Skip to main content

З кожним днем онлайн телебачення набуває все більшої популярності. Цей зручний спосіб дозволяє передавати медіаконтент на далекі відстані. Це особливо важливо в умовах перебування за межами країни. Адже, рідне мовлення тепер можна отримати у будь-якому куточку світу.

Зі зростанням популярності онлайн телебачення, зростає і кількість пропозицій та провайдерів. Щоб допомогти вам розібратись із усіма нюансами, пропонуємо інформативний список ключових ознак надійного сервісу.

6 ознак надійного інтернет телебачення:

1. Відкритість інформації про структуру власників сервісу

Для того аби в майбутньому уникнути можливих проблем із телебаченням, одразу перевіряйте інформацію про його власників. Якщо ви можете без особливих труднощів дізнатися про основний керівний склад команди обраної вами платформи, це добрий знак. Якщо ж інформація відсутня взагалі або неконкретизована, гарно подумайте чи варто ризикувати і приставати на співпрацю з цими людьми.

2. Наявність легкодоступних каналів для спілкування

Чим менше проблем у вас викликає організація комунікації із провайдером, тим ймовірніше, що це серйозна компанія, яка цінує клієнтів та легко йде на контакт задля обопільної вигоди. У тому разі, коли контактна інформація не відповідає дійсності, або канал зв’язку працює в односторонньому режимі (контактувати можуть лише з вами, але не ви з ними), будьте пильні – дуже схоже, що це не певна організація.

3. Оптимальна кількість запропонованих телеканалів

Легальний надавач послуг запропонує вам такий пакет, який дозволить максимально задовольнити потреби у медіаконтенті. Проте, не варто сподіватися, що ви отримаєте список на 1000+ каналів. Крім цього, далеко не всі канали дозволено ретранслювати за кордон. Тому, якщо вам демонструють неймовірно довгий перелік телеканалів, між якими є заборонені для закордонного показу 1+1, Плюс Плюс, ТЕТ, 2х2, Дісней, Футбол 1, Футбол 2, TV-1000, зупиніться – схоже ви потрапили на онлайн піратів.

4. Реклама у загальновідомих джерелах

Сервіс, який працює законно, рекламується у знаних та доступних мережах. Ви можете побачити їх рекламу в Google, на Facebook, на прозорих публічних майданчиках. Ті, хто шукає клієнтів через групи, форуми, коментарі та інші похідні джерела, напевно мають підстави боятися привертати до себе увагу. Оминайте такі фірми, може статися, що вони не ті, за кого себе видають.  

5. Ліцензії, які є правовою підставою для ретрансляції каналів

У компанії, яка займається правомірною діяльністю, повинні бути офіційні дозволи від каналів на здійснення їх ретрансляції за кордон. Якщо таких немає, сервіс працює незаконно. Відповідно, зростає ризик бути обманутими. 

6. Наявність публічної угоди

Надійний провайдер обов’язково запропонує вам ознайомитися з умовами надання послуг. Адже, саме тут викладено права та обов’язки сторін. У випадку, коли на офіційній сторінці надавача послуг відсутня така угода, це може свідчити  про його несерйозне ставлення до справи.

Будьте пильні, обираючи сервіс надання телебачення

Обираючи сервіс онлайн телебачення, не пошкодуйте часу для моніторингу пропозицій. Наведені вище підказки допоможуть вам здійснити зважений та безпечний вибір.

Корисною вам може бути і інформація про те, чому важливо обирати ліцензійного провайдера.