fbpx Skip to main content

ОТТ-провайдер – це не просто фірма, це постачальник інформації у вашій оселі. Від того, яке онлайн телебачення ви оберете, залежить якість, достовірність та правдивість отриманої вами інформації. А, отже, і ваш погляд на події та світ в цілому.

Окрім цього, не секрет, що є недобросовісні фірми – шахраї, пірати, посередники. Тому, потрібно з високою пильністю ставитись до того, як вибрати провайдера. Про те як розпізнати піратський сайт ми писали в одній з наших попередніх статей.

Зараз пропонуємо відповісти на питання: чи дійсно необхідно обирати ліцензованого ОТТ-провайдера? Чи, все ж, дивитися онлайн телебачення безкоштовно з мережі?

Підстави обрати онлайн телебачення з ліцензією:

  1. Надійність. Компанія працює в правовому полі, відповідно до визначених критеріїв і норм. Відомі імена власників, фактична та юридична адреси. Відповідно, ризик несподіваного закриття, зникнення або зупинення роботи постачальника відпадає сам по собі. 
  1. Безпека. При укладанні договірних відносин із провайдером, ви надаєте персональні дані та інформацію про ваші кредитні картки. Ліцензована компанія з відповідальністю ставиться до прийняття, зберігання та розповсюдження наданої вами інформації. Ваші дані у повній безпеці.
  1. Якість. Компанія використовує потужні технічні ресурси для забезпечення високоефективної передачі картинки та звуку. Персонал постійно відстежує швидкість, чистоту та безпечність надсилання даних. Завдяки цьому, у ваших оселях чітко функціонує телебачення.
  1. Технічна та клієнтська підтримка. У разі виникнення будь-яких питань щодо роботи платформи, ви маєте перелік контактних телефонів та адрес для отримання належного сервісного обслуговування. Співробітники call-центру обов’язково вирішать ваше питання у найоптимальніший термін.
  1. Відповідальність. Компанія, яка працює у правовому полі, несе повну відповідальність за дотримання договірних відносин. У разі ненадання послуги у повній мірі, або часткового ненадання послуги, ви завжди можете звернутися до відповідних інстанцій з метою притягнення порушника до відповідальності. Ви захищені законодавством!

Перелічені вище переваги однозначно працюють на користь ліцензованого ОТТ-провайдера. Погодьтесь, що ваша особиста безпека, якість отриманих послуг та законно закріплені права – достатні підстави для такого вибору. Вибір – найбільша розкіш сьогодення. Зробіть його на свою користь!