fbpx Skip to main content

Новина на яку всі так довго чекали! Ми розробили і запускаємо додаток для Apple TV. Тепер ви можете без жодних перешкод дивитися телебачення Mediacast на найкращій приставці для телевізора. Завдяки цьому, користуватися телевізором стане значно легше та простіше, оскільки додаток для Apple TV фактично персоналізує його так само як і  iPhone або iPad.

Використання додатку для Apple TV надасть вам можливість відчути неймовірну свободу вибору. Адже ви зможете самостійно обирати, що саме дивитися й коли. Погодьтесь, це найкращий користувацький досвід, який тільки може бути. 

Пишаємося тим, що розроблений нами додаток, є одним з перших, який можна застосувати для перегляду українського телебачення за кордоном. Ми дбаємо про комфорт наших абонентів, тому щораз пропонуємо лише найновіші та найсучасніші розробки. 

Можете бути певні, що додаток буде постійно оновлюватись та вдосконалюватись, відповідно до вимог часу та розвитку технологій в цілому.  І, оскільки це перша версія, ми будемо дуже вдячні за ваші об’єктивні відгуки та враження щодо використання цього застосунку для Apple TV. Це значно покращить нашу комунікацію та дозволить нам оперативно реагувати на будь-які зауваження з вашого боку. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам лише найкращий сервіс. 

Отже, мерщій завантажуйте додаток для Apple TV від Mediacast та отримуйте максимум користі і задоволення від його використання! Щоб ваш користувацький досвід приносив максимум задоволення, ми підготували котку інформацію про те як саме встановити такий додаток. Приємного перегляду!