fbpx Skip to main content

Команда Mediacast продовжує тішити вас, наших любих клієнтів. Гарні новини тим, хто чекав нас на Roku Store. Нещодавно ми пройшли офіційну сертифікацію на платформі Roku

Це було досить не просте завдання, адже професійна команда тестувальників компанії Roku та SoftServe проводила детальний огляд коду, переконалась в тому, що Mediacast дійсно працює легально з кожним постачальником контенту та веде законний бізнес на медіа просторі Америки.

Для наших існуючих та майбутніх користувачів це означає, що тепер встановити найновішу версію Mediacast набагато простіше ніж раніше. Для цього просто введіть “Mediacast” в полі пошуку каналів на Roku Store та встановіть його. Канал сам з‘явиться на Вашому телевізорі.

Ми дякуємо всім, хто долучився до цього процесу, а саме нашій команді дизайнерів та розробників, команді Roku Partner Success, Marta Duda та ін.

Слідкуйте за нашими новинами. Кожного дня ми активно працюємо над покращенням роботи сервісу, для того, щоб українці за кордоном мали власний не підвладний московитам інформаційний простір.

Слава Україні!