fbpx Skip to main content

Mediacast TV – сервіс, який транслює українське телебачення за кордон. Ми вболіваємо за кожного українця поза межами Батьківщини, тому надаємо лише найкращий контент своїм підписникам. Щоб скористатись нашими послугами, достатньо просто оформити підписку.

Щоб кожен бажаючий міг ознайомитись з роботою сервісу Mediacast TV, ми пропонуємо безкоштовний пробний період. Він триває 5 днів. По завершенні цього часу, ви можете оформити постійну підписку. Це дасть вам можливість щодня дивитись якісне українське телебачення з будь-якого місця та зручного пристрою. 

Щоб оформити підписку на Mediacast TV потрібно:

1. Увійти у свій кабінетпідписка на Mediacast TV

2. Оберіть опцію “Оформити підписку”

3. Ви одразу перейдете на сторінку оплати. Тут є два варіанти тарифного плану: на місяць і на рік. Ви самостійно обираєте той варіант, який вам найбільше підходить. Кожен з них передбачає величезний вибір телеканалів та якісне сервісне обслуговування. Визначившись із варіантом підписки, поставте галочку навпроти опції “Я погоджуюсь з наступними умовами” та натисніть “Перейти до безпечної оплати”

4. Тут вам потрібно заповнити інформацію щодо вашої платіжної картки. Уважно вносьте всі дані. Натисніть “Next” і перевірте відповідність внесеної вами інформації. Якщо все добре, підтвердіть це та натисніть “Pay & subscribe”.

Ви отримаєте повідомлення про успішну оплату. Таким чином, ви підписалися на Mediacast TV.

Ви також можете аналогічним чином оформити підписку, скориставшись одним із наших додатків для IOS, Android або ROKU.

І все, жодних додаткових клопотів чи складних процесів. Усього кілька кліків і ви вже дивитесь цікаві передачі чи фільми українською мовою.

У разі виникнення будь-яких питань щодо того як підписатись на Mediacast TV, звертайтесь до нашої служби підтримки і спеціалісти оперативно нададуть вичерпні відповіді на ваші запитання. Приємного перегляду!