fbpx Skip to main content

Інтернет відкрив для кожного користувача безліч можливостей. Зокрема і щодо вибору способу підключення телебачення. Тепер зовсім не обов’язково дивитися виключно те, що є у вашій кабельній мережі, адже ви самостійно можете підключити навіть українське телебачення через інтернет.

Процес цей дуже простий і не потребує особливих матеріальних витрат чи технічних навичок. Достатньо лише комп’ютера та доступу до мережі.

Щоб підключити українське телебачення через інтернет потрібно:

1. Швидкісне інтернет з’єднання

Для того, щоб ви могли комфортно користуватись телебаченням, потрібна швидкість від 20 мегабіт за секунду та стабільне з’єднання з інтернетом. Це безпосередньо визначатиме якість картинки та звуку.

2. Вибір постачальника послуг

Про це ми вже писали трохи раніше. Тут потрібно зосередитись на особистих пріоритетах. Скажімо, Mediacast TV принципово транслює лише українські телеканали та радіостанції. Тому, ви без жодних побоювань можете приєднатись до якісного рідного телерадіомовлення.

3. Підключення до телебачення

Для того щоб підключити українське телебачення від Mediacast TV, зайдіть на головну сторінку сайту Mediacast. Виберіть вкладку “Реєстрація” та натисніть на неї лівою клавішею мишки. 

На сторінці реєстрації створіть обліковий запис, заповнивши усі поля, що позначені зірочкою. Зверніть увагу, у полі “Телефон” вказувати потрібно номер будь-якої країни, окрім України. Оскільки телебачення не поширюється на користувачів в Україні.  Можна також увійти через котрусь соціальну мережу (Facebook або Google+). Обирайте той варіант, який для вас зручніший.


українське телебачення через інтернет

Здійснивши реєстрацію, ви перейдете до телебачення. 

На панелі телеканалів зліва можна обирати той канал, який вам більше до вподоби. Також ви можете додати телеканали в розділ улюблені, натиснувши сердечко навпроти того каналу, який ви часто дивитеся. 

З правого боку є випадаюче вікно семиденного архіву запису передач телеканалів. Тому, при бажанні, ви зможете подивитися і ті програми чи фільми, які йшли трохи раніше.

Кнопка в правому нижньому куті Fullscreen допоможе розгорнути зображення на весь екран для більш комфортного перегляду.

Для керування налаштуваннями наведіть стрілку на аватар та у випадаючому меню оберіть опцію “Мій кабінет”. У своєму кабінеті ви можете обрати той часовий пояс, який відповідає вашому місцезнаходженню. Тут у вас є можливість увімкнути сервер, з якого надходить кращий сигнал до вашої точки. А також перевірити актуальну інформацію щодо стану підписки.

Оце, власне, коротко увесь процес підключення і ви тепер маєте українське телебачення через інтернет. Всього кілька хвилин вашого часу і ви можете бути на зв’язку з Україною через тисячі кілометрів. 

Реєструйтесь уже сьогодні щоб отримати 5 днів безкоштовного доступу до найкращого українського телебачення за кордоном. Якщо у вас виникнуть питання з приводу роботи нашого сервісу, служба підтримки кваліфіковано на них надасть відповідь.