fbpx Skip to main content

Android TV – дуже популярна smart-tv платформа, розроблена на базі операційної системи Android. У багатьох сучасних телевізорах вона вбудована за замовчуванням, що забезпечує не лише розширення можливостей телебачення, але й додає багато інших бонусів. Завдяки цій платформі ви також отримуєте можливість скористатись послугами ОТТ-провайдера Mediacast TV та підключити українські канали на Android TV.

Сервіс постійно вдосконалюється і розробляє додатки до найбільш популярних платформ, які регулярно оновлюються. На сьогодні ми маємо перевірений нашими абонентами додаток для Android TV, який чудово зарекомендував себе в роботі. 

Щоб підключити українські канали на Android TV потрібно:

1. Увімкнути телевізор.

2. На головній сторінці у розділі My Apps оберіть вкладку Google Play Store. Зайдіть в неї.

 

 

3. В переліку ви побачите доступні за замовчуванням додатки. Проте, щоб встановити українське від Mediacast TV вам потрібно навести курсор на лупу і в стрічці пошуку ввести назву нашого додатку MEDIACAST – Ukrainian television on Android TV”. українські канали на Android TV

 

українські канали на Android TV4. Завантажте додаток, натиснувши INSTALL. Після завантаження, відкрийте його завдяки опції OPEN. Відкривши додаток, введіть свої дані, які ви вказували при реєстрації на сайті Mediacast TV та авторизуйтеся. 

 

5. Для того щоб наступного разу зайти у додаток, потрібно лише відкрити розділ Apps та знайти відповідне зображення встановленого додатку Mediacast TV, адже воно буде автоматично відображатись.

 

Підключити українські телеканали на Android TV досить просто, разом з тим вам відкриється цікавий світ рідного телебачення. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, наша служба підтримки оперативно надасть на них кваліфіковані відповіді. Приємного перегляду!