fbpx Skip to main content

Amazon Fire TV досить популярна платформа і багато наших абонентів користуються саме нею для перегляду українського телебачення за кордоном. Для того, щоб розпочати перегляд Mediacast TV, потрібно встановити додаток на Amazon Fire TV.

Це досить простий процес, який не вимагає жодних спеціальних навичок. Зокрема, для цього вам потрібно мати в, першу чергу, телевізор з HDMI портом, Amazon Fire TV і швидкісний Інтернет. 

Українське телебачення від Mediacast доступне на таких моделях: Amazon Fire TV, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV Cube.

Щоб встановити додаток на Amazon Fire TV:

Потрібно обов’язково мати активний акаунт на сайті Amazon. Якщо у вас його немає, то необхідно створити.

1. Увімкніть телевізор та дочекайтеся завантаження Amazon Fire TV.встановити додаток на Amazon Fire TV

2. Завдяки меню перейдіть у позицію пошуку (має вигляд лупи та знаходиться у верхньому лівому куті екрану).встановити додаток

3.  У полі пошуку введіть назву нашого додатку “Mediacast TV”.Amazon Fire TV

4. Завантажте та встановіть додаток. Введіть свої логін та пароль, які ви зазначили при реєстрації на сайті https://mediacast.tv Ці дані автоматично збережуться і в подальшому потрібно буде лише запускати додаток.Amazon Fire TV

Увійдіть в додаток та обирайте у вкладці Channels свої улюблені канали для перегляду.

Тепер ви можете дивитися українське телебачення від Mediacast TV на своєму телевізорі. Телеканали пропонують великий вибір передач, серіалів та програм, тому можете ознайомитися з найцікавішими варіантами, які ми подавали у попередніх статтях. 

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання щодо того як встановлювати додаток на Amazon Fire TV, звертайтесь до нашої служби підтримки і наші спеціалісти оперативно та кваліфіковано нададуть вам усі роз’яснення. Приємного перегляду!