fbpx Skip to main content

Приставка Apple TV досить популярна у Північній Америці, адже цей пристрій є одним із найкращих у світі приставок для телевізорів. Він дозволяє якісно та легко розширити можливості будь-якого телевізора та наповнити його новим змістом. Прагнучи завжди забезпечувати максимально комфортний перегляд для користувачів, Mediacast TV розробив і запустив бета версію додатку на Apple TV. Тепер кожен українець за кордоном має ще один приємний бонус при використанні цієї приставки – можливість дивитися українські телеканали. Для цього варто лише встановити додаток на Apple TV.

Якщо ви вже давно користуєтеся приставкою Apple TV, то вам достатньо завантажити з Apple Store наш додаток Mediacast TV (дивіться інструкцію нижче), встановити його та авторизуватися, використовуючи інформацію, яку ви надавали при реєстрації на сайті

Тож, щоб встановити додаток на Apple TV потрібно:

1. Зайдіть на домашню сторінку та оберіть вкладку App Store для того, щоб можна було знайти і встановити необхідний додаток.встановити додаток на Apple TV

2. У App Store оберіть вкладку Search та введіть назву нашого додатку: Mediacast TV. встановити додаток на Apple TV

 

3. Завантажте додаток. Одразу після завантаження іконка додатку з’явиться на вашій домашній сторінці і ви зможете в подальшому заходити в додаток з цієї сторінки.

 

4. Авторизуйтесь в додатку Mediacast TV, внісши реєстраційну інформацію, яку ви вказали при створенні акаунту на сайті. Якщо ви ще не маєте акаунту Mediacast, то можете здійснити реєстрацію безпосередньо у додатку. Тепер ви можете зайти в додаток та переглядати ті канали, які вам до вподоби.

 

Вітаємо! Ви підключили українське телебачення на приставці Apple TV. Вмикайте найцікавіші канали та формуйте список своїх улюблених телеканалів. Користуйтесь архівом запису програм та насолоджуйтесь якістю і комфортом українського телебачення від Mediacast TV.

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, наша служба підтримки оперативно вам допоможе. Приємного перегляду!