fbpx Skip to main content

Mediacast TV завжди турбується про своїх підписників. Саме тому, ми пропонуємо нашим абонентам різноманітні додаткові функції, які сприяють поліпшенню комфорту перегляду телебачення. Зокрема: розробляємо та регулярно оновлюємо додатки до найбільш популярних платформ, додаємо нові функції та збільшуємо кількість телеканалів і радіостанцій. Відповідно, хочемо більш детально розповісти про дуже зручну функцію зміщення перегляду у часі та про те як встановити Timeshift.

Що таке Timeshift

Оскільки наші підписники проживають у різних країнах та на різних континентах, ми розробили для них зручну функцію Timeshift. Timeshift – це можливість дивитися вподобані програми зі зміщенням у часі, щоб кожен міг переглядати українське телебачення за кордоном, відповідно до свого часового поясу. Тобто, якщо ви увімкнете телебачення Mediacast о 8 ранку в своєму місті, то зможете без жодних перешкод дивитися ті програми, які транслювалися о 8 ранку цього ж дня в Києві.

Активація функції Timeshift дасть вам можливість дивитися улюблені телеканали, відповідно до часу у вашому місці проживання, при цьому не втрачаючи жодного трансльованого контенту. Ви зможете бути в курсі усіх подій, які протягом дня передаватимуться українськими каналами. Це дуже зручно.

Як встановити Timeshift

Налаштування такої функції дуже просте та не вимагає складних операцій. Вам достатньо зайти до свого кабінету у нас на сайті або у своєму додатку та в колонці “Часовий пояс” з переліку запропонованих  обрати саме той, який відповідає вашому реальному часу. 

як встановити

Якщо ви будете виконувати цю дію у додатку свого мобільного телефону, то функція пошириться на увесь обліковий запис. Тобто, буде доступна на всіх пристроях.

як встановитиЯкщо у вас виникнуть додаткові питання щодо самої функції timeshift або з приводу її встановлення, звертайтесь до нашої служби підтримки. Менеджери нададуть оперативну та кваліфіковану консультацію.