fbpx Skip to main content

Android – дуже популярна операційна система, яка встановлена на телефонах і планшетах. Це неймовірно зручний додаток, який також може значно розширити звичайні можливості телевізора. Адже, завдяки цій ОС ви можете обрати для перегляду будь-який контент з Інтернету. Зокрема, ви можете встановити українське ТВ на Android.

Такий процес займе всього кілька хвилин, проте його результат буде тішити вас дуже довго.

Щоб встановити українське ТВ на Android, потрібно:

В першу чергу варто підключити приставку до телевізора. Це робиться дуже просто. Візьміть HDMI кабель та під’єднайте його до приставки і до телевізора. Увімкніть телевізор.

Ваше першочергове завдання на даному етапі налаштувати мережу WI-FI, щоб можна було завантажити необхідний додаток та дивитися те, що вас цікавить. Тому, на головній сторінці обирайте опцію Settings та натискайте на неї кнопкою вибору. встановити українське ТВ на Android

Тут обираємо вкладку Network і натискаємо на неї. українські канали на Android TV

Зайшовши у вкладку, обираємо позицію WI-FI, натискаємо на неї. Серед списку тих мереж, що випали, знаходимо свою точку, натискаємо на неї. українські канали на Android TV

Відкриється сторінка для введення паролю: скористайтесь своїм паролем для вашої мережі WI-FI. Ввівши пароль, натисніть зелену кнопку для пошуку  мережі. встановити українське ТВ на Android

Повертаємося на домашню сторінку. Тепер у вас є доступ до Інтернету і ви можете встановити на Android TV наш додаток Mediacast. 

Для цього, заходьте в  My Apps.встановити українське ТВ на Android

І серед доступних додатків оберіть Play Store.встановити українське ТВ на Android

В першу чергу тут потрібно авторизуватися, ввівши свою електронну адресу чи телефон.встановити українське ТВ на Android

Завершивши авторизацію, потрібно пройти ряд узгоджень, щоб відкрився сам Play Market. Тому, обов’язково пройдіть цей етап. 

Увійшовши до Play Market, у стрічці пошуку введіть назву нашого додатку  “MEDIACAST” та завантажте його. Додаток автоматично завантажиться у папку My Apps. Там будуть зберігатися усі ваші додатки. встановити українське ТВ на Android

Увійдіть в додаток. Ви можете попередньо зареєструватись у нас на сайті або безпосередньо у самому додатку. 

Всього за кілька простих кроків ви можете встановити українське ТВ на Android і отримаєте можливість переглядати виключно українські телеканали та слухати українське радіо. 

Українське телебачення Mediacast завжди йде в ногу з часом і розробляє та оновлює найбільш популярні додатки, щоб усі наші користувачі отримали можливість комфортного перегляду улюблених телеканалів. Реєструйтесь та обирайте своїх фаворитів. Приємного перегляду!