fbpx Skip to main content

Інтернет давно увійшов у наше повсякденне життя. Кількість можливостей, які з’явилися у користувачів мережі вражає і зростає щодень. Тому, вже не викликає подиву інтернет телебачення. Адже це чудова альтернатива звичайному кабельному ТБ. Такий вид послуги дуже зручний в умовах еміграції, оскільки ви маєте можливість залишатися з улюбленими каналам, перебуваючи за межами рідної країни.

На сьогодні є різні провайдери, які пропонують послугу онлайн телебачення. Але, як вибрати українське інтернет телебачення за кордоном? 

ТОП 10 головних критеріїв вибору інтернет телебачення:

  1. Ліцензійність. Must have умова в обставинах сьогодення. Провайдер повинен мати договори з каналами на ретрансляцію контенту. У протилежному випадку – ви ризикуєте втратити і послугу, і оплачені за неї кошти. Чому саме? Читайте у нашій попередній статті.
  2. Кількість каналів. Не обов’язково у пакеті має бути 1000+ каналів, бо це може навіть трохи насторожити. Має бути присутня оптимальна кількість каналів, необхідна для задоволення вашої потреби у отриманні інформації.
  3. Жанрова різноманітність. Зверніть увагу на те, чи достатньо різножанрових каналів представлено у пропозиції провайдера. Адже, ви обираєте телебачення не лише для себе, але й для інших членів родини. Тому, варто потурбуватись про те, щоб кожен мав, що подивитися. 
  4. Відсоток незначущості. Перегляньте пропонований вам пакет послуги і переконайтесь, що кількість каналів, які вас не цікавлять не перевищує 15-20%. Адже, погодьтесь, немає сенсу купувати продукт, яким ви будете користуватись не повною мірою. 
  5. Варіативність вибору тарифу. Напевно, цілком логічно, коли вам пропонують на вибір кілька тарифних планів, аби ви змогли обрали для себе той, який максимально відповідає потребам.
  6. Підтримка телевізора. Переконайтеся, що надавач послуги дійсно подбав про те, аби ви могли дивитися інтернет телебачення саме з телевізора. Поцікавтесь, які формати підтримуються, які приставки підходять.
  7. Можливість підключення інших пристроїв. У хорошому пакеті послуг, окрім телевізора, має бути можливість підключення онлайн телебачення до комп’ютера, планшета, телефона. Це надасть вам широкі можливості використання сервісу.
  8. Мобільність мережі. Дуже добре, коли немає потреби дивитися ТБ лише з дому. Тобто, коли ви можете підключитися до телебачення з будь-якого зручного місця – транспорт, офіс, магазин, готель тощо.
  9. Технічна підтримка. Зрозуміло, що вкрай важливо мати можливість звернутися до технічних спеціалістів у разі виникнення питань чи проблем щодо використання сервісу. Ідеальний варіант – наявність цілодобової підтримки.
  10.  Вартість послуги. Дізнайтеся середню вартість інтернет телебачення по регіону і ви зможете об’єктивно визначити реалістичність цінової пропозиції провайдера. 

 

Перед тим як оформляти підписку на послуги телебачення через інтернет, досконало вивчіть кожного провайдера, зважте всі “за” і “проти”. Хороше рішення буде вам винагородою за цю кропітку працю. 

Для більш детальної інформації як визначити легальний сервіс чи піратський можна ознайомитись з нашими статтями.