fbpx Skip to main content

Телебачення – це розвага для всієї родини. Тому, дитячі телеканали обов’язково мають бути у тарифі провайдера. Варто зазначити, що для перегляду за кордоном доступно кілька дуже хороших українських дитячих проектів. Вони орієнтовані на дітей різного віку і будуть цікаві не лише з точки зору розважального контенту, але й з пізнавальною та розвивальною метою. 

 

Ваші діти матимуть постійний досвід сприймання української мови, що дуже позитивно впливає на формування навичок розуміння та говоріння. Тому, перегляд україномовних дитячих телеканалів допоможе гарно засвоїти, розвинути та вдосконалити рідну мову. І не лише діткам. Адже, відомо, що для вивчення мови дуже добре дивитись мультфільми, бо вони йдуть простою доступною для розуміння мовою. 

 

Найбільш популярні українські дитячі телеканали:

 

1.Піксель

Очолює рейтинг телеканалів у своєму секторі.Орієнтований на дитячу аудиторію 4-9 років. В ефірі транслюються пізнавальні, розвивальні, навчальні, розважальні програми та серіали, виробництва відомих світових компаній та власні проекти.

2.Малятко TV

Перший український дитячий телеканал, який і досі входить у ТОП та користується увагою дитячої аудиторії. Програмна сітка каналу сформована на основі найкращих іноземних та українських мультиплікаційних продуктів. Також діти можуть послухати пісеньки і віршики у виконанні своїх ровесників. В ефірі транслюються пізнавальні та навчальні передачі.

3.Niki Kids

Чудовий дитячий телеканал для діток від п’яти років. Проект транслює найкращі закордонні мультики українською мовою. Усі мультфільми підібрані так, щоб сприяти розвитку та формувати пізнавальну активність дітей.

4.Niki Junior

Телеканал для зовсім юних глядачів до п’яти років. Малюкам пропонуються для перегляду добрі пізнавальні мультфільми, які розвивають уяву та стимулюють до творчості. Уся мультпродукція транслюється українською мовою.

5.Наш Kids

Музичний телеканал для дітей. Особливо сподобається малятам, які цікавляться музикою. В ефірі транслюються найкращі кліпи у виконанні юних артистів, є свій хіт-парад найбільш популярних пісень.

Тож, вашим дітям не доведеться сумувати, для них є власні різнопланові канали з якісним контентом. Якщо ваш оператор дозволяє дивитися телебачення одразу з кількох приладів (Mediacast TV забезпечує таку можливість своїм підписникам), то це взагалі вирішує проблему спільного використання телебачення. Для себе ж ви завжди можете обрати щось із найбільш популярних телеканалів.