fbpx Skip to main content

Телебачення невід’ємна частина сучасного життя. В яку країну ви б не поїхали, одразу долучаєтеся до її телепростору. Це, звісно, зовсім не ті телеканали та передачі, до яких ви звикли перебуваючи вдома. Проте, можна підключити і канали українського телебачення для закордону. Щоправда законодавство передбачає дотримання певних вимог при ретрансляції, тому не всі телеканали можна буде подивитись в іншій країні.

Ми проаналізували найбільш рейтингові телеканали України та співставили їх із правовими вимогами. На основі цього сформували список тих топових телепроектів, які ви без жодних проблем можете дивитися, знаходячись за кордоном.

ТОП-канали українського телебачення для закордону:

  1. ICTV

Телеканал спеціалізується на створенні інформаційно-розважального контенту. В ефірі представлені різноманітні інформаційно-аналітичні передачі, новини, політичні ток-шоу, розважальні передачі та фільми.

  1. СТБ

Розважальний телеканал. В програмі багато передач та шоу розважального, мотиваційного, культурного спрямування. Доступні для перегляду різнопланові телесеріали та кінофільми.

  1. Новий канал

Телепроект працює переважно в розважальному жанрі. До уваги глядачів представлені програми та шоу, що підвищують настрій, сприяють хорошому відпочинку. Відбувається трансляція Голлівудських стрічок. 

  1. Прямий

Телеканал пропонує глядачам інформаційний контент. Щодня в ефірі передачі та ток-шоу на політичну, суспільно значущу тематику. У студіях розгортаються гарячі дебати між експертами та запрошеними гостями. Регулярно виходять випуски новин.

  1. Еспресо

Проект посідає чільне місце поміж інформаційних каналів. До уваги публіки велика кількість різнопланових передач на політичну, інформаційну, пізнавальну тематику. Також постійно повідомляються новини, які виходять окремими випусками

  1. 24 Канал 

Канал веде мовлення переважно на інформаційну тематику. Окрім регулярних випусків новин, в ефірі є багато аналітичних програм та шоу. Також глядачі можуть дізнатися багато корисної інформації про політику, культуру, історію, економіку, медицину, освіту суспільство в цілому із спеціальних проектів.

  1. Малятко TV

Перший дитячий канал України. Для малечі є вітчизняні та закордонні мультфільми і мультсеріали, пізнавальні та розважальні передачі.

  1. Niki Kids

Чудовий новий дитячий телеканал, який транслює хороші іноземні мультики з українським дубляжем.

  1. Niki Junior 

Телеканал розрахований на діток до п’яти років. В ефірі йдуть іноземні мультфільми, дубльовані українською мовою.

  1. XSport

Спортивний телеканал. Глядачі мають можливість дізнаватися про актуальні новини спорту. Ведуться трансляції з різних змагань і чемпіонатів в Україні та світі. Представлені передачі на спортивну тематику. Відбуваються прямі покази футбольних подій.

Такий перелік найбільш топових каналів українського телебачення для перегляду за кордоном може запропонувати вам легальний провайдер. У цьому списку відсутні деякі популярні серед українців телеканали, тому що вони заборонені до показу за кордон.