fbpx Skip to main content

Музика об’єднує нас, вона забарвлює наше життя, допомагає впоратись із поганим настроєм, розраджує та заспокоює. Не важливо в якому ви місці, завжди і всюди можна увімкнути музичні телеканали та насолоджуватись улюбленими композиціями. Якщо ви за кордоном, то слухати українських виконавців теж є нагода, адже багато музичних телемедіа без проблем транслюються за кордон. 

 

Для вашої зручності, ми підготували добірку найбільш популярних українських музичних телеканалів. Кожен з них відрізняється власним репертуаром та пропонує різні музичні напрямки. 

 

Топові українські музичні телеканали:

 

  1. М1

Один з найуспішніших та найперших музичних телеканалів. Це національний музично-розважально проект, який транслює кліпи в режимі “плюс” та караоке. В ефірі представлені різнопланові вітчизняні та закордонні музичні композиції. Саме тут можна побачити прем’єри кліпів і дізнатись найсвіжіші новини у світі музики та шоу-бізнесу. 

 

  1. М2

Національний музично-розважальний канал, який з 2015 року транслює в ефірі виключно українську музику, або музику створену українцями. До уваги глядачів також музичні новини, хіт-паради, прем’єри кліпів.

 

  1. Music Box

Телеканал танцювальної музики. В ефірі цілодобово звучать найпопулярніші танцювальні композиції. Глядачі також можуть дізнатися про новини в світі музики та шоу-бізнесу, подивитися 20-ку найрейтинговіших кліпів, послухати латиноамериканські хіти та ознайомитись з роботами українських виконавців.

 

  1. OTV

Перший музичний проект україни, який до сьогодні тримає хороші рейтингові позиції у своєму секторі. Дуже різноплановий телеканал, оскільки окрім гарної вітчизняної та світової музики, є багато інформаційно-розважальних передач. Новини галузі, цікаві історії про зірок, кулінарна передача з музикантами, модні поради, топові підбірки тощо.

 

  1. Наше Music

Проект вітчизняної музики. В ефірі звучать лише українські хіти сучасності та минулого. Транслюються цікаві передачі про музику та культуру, пісенні фестивалі України, історії про найвідоміших українських музикантів. І, звичайно ж, до уваги слухачів програми з рейтингами пісень та кліпів. 

 

Чудовий вибір для будь-яких уподобань та інтересів. Всі канали мовлять у цілодобовому форматі, тож ви можете без жодних перешкод слухати якісну музику у зручний для себе час. 

 

Щоб дізнатися як дивитися українські телеканали за кордоном, почитайте одну з наших попередніх статей.