fbpx Skip to main content

Ми завжди йдемо в ногу з часом і регулярно оновлюємо додатки, якими найчастіше користуються наші підписники, щоб забезпечити їм максимальну якість послуг. Тому, раді повідомити про повне оновлення додатку на Android TV.

Користувачам уже доступний цей додаток у новому зручному дизайні, з поліпшеним інтерфейсом, який забезпечує інтуїтивне керування сервісом. Не потрібно жодних зайвих операцій, користування максимально просте та зрозуміле.

В оновленнях додано можливість змінювати розмір шрифтів. Таке нововведення сподобається вам, якщо ви любите персональні налаштування. Адже не потрібно користуватись вже заданою розробником функцією, її можна максимально адаптувати під себе.

Архів записів програм та фільмів теж було оновлено. Відтепер, управління архівом приноситиме лише задоволення, бо стало дуже легким у роботі. Адже, щоб подивитися, те що цікавить, достатньо перейти до сховища і обрати потрібний матеріал. Повернення до прямої трансляції відбувається за допомогою кнопки Live. Для тих каналів та радіостанцій, які не мають власної функції EPG, тобто у них відсутня власна програма передач, ми розробили можливість користуватись нашими записами по 30 хвилин.

До функціональних можливостей додано опцію оплати через PlayMarket. Такий варіант дозволить оформляти та керувати підпискою на одній платформі, що значно спростить користування послугою. 

Перелічені оновлення якісно відображаються на роботі додатків в цілому та значно розширюють можливості використання і ефективність надання послуги. Вони однозначно будуть вам в нагоді та підвищать рівень сервісу загалом.

Новий дизайн та функціонал додатку Android TV

Повне оновлення додатку чудово позначиться на роботі вашого пристрою. Якщо ж ви встановлюєте додаток Mediacast TV на Android TV вперше, то можете скористатися нашою покроковою інструкцією. Гарного перегляду!