fbpx Skip to main content

Одним із найбільш популярних додатків, яким користуються наші клієнти, є додаток для Android. Саме тому, аби забезпечити максимальну зручність та задоволення від користування, останнім часом ми потужно працювали над його оновленням. Тому, раді запропонувати вам оновлення додатку для телефонів, планшетів Android.

Переваги оновлення додатку для телефонів планшетів Android

Відтепер ви можете скористатися додатком для Android в новому дизайні. Тут значно зручніший інтерфейс, який допоможе інтуїтивно розібратись із налаштуваннями. Достатньо кількох простих операцій, аби отримати бажаний результат.

Приємним сюрпризом буде можливість підлаштувати під себе розмір шрифтів. Вам більше не потрібно пристосовуватись до запропонованого розміру шрифту, адже, відомо, що всі сприймають текст по різному. Тому, сподіваємося, нашим підписникам стане у нагоді така опція. 

Удосконалено також функцію управління архівом запису телепередач. Віднині вибір передач чи фільмів з архіву телеканалів буде значно простішим і не викликатиме у вас жодних труднощів.  Для цього достатньо перейти до сховища та обрати необхідний контент і при потребі повернутись на пряму трансляцію за допомогою кнопки Live.

Для телеканалів и радіостанцій, які не підтримують функцію EPG (тобто не мають власної програми передач), ми зробили можливість користування власною програмою уривками по 30 хв. 

Щоб забезпечити вам більшу зручність, ми попрацювали над оптимізацією додатку для використання на планшетах. Користувачі сервісу будуть втішені тим, як легко та приємно тепер користуватися ним з більшого екрану. 

До функціоналу було додано опцію оплати через PlayMarket. Ми отримували від наших клієнтів такі побажання, тому вирішили розширити варіативність оплати. Думаємо, що так буде комфортніше оформляти та керувати своєю підпискою.

Завдяки переліченим оновленням ви отримаєте нові можливості та очевидні приємні доповнення до нашого додатку для Android. Пишіть нам про свої враження від користування та побажання для вдосконалення. Сподіваємося, що оновлення додатку для телефонів, планшетів Android буде вам в нагоді. Крім того, якщо ви користуєтеся приставкою Android TV, то можете завантажити наш додаток і для цього пристрою. Ми працюємо для забезпечення вашого комфорту.

Наступним кроком буде впровадження підтримки Google Chromecast.