fbpx Skip to main content

Можливо ви помітили, що за кілька останніх років активного розвитку зазнав український кінематограф. Мова тут не лише про фільми і мультфільми, але й про серіали. Їх, здебільшого, знімають канали для власного показу. Такі проекти є різножанровими і відповідають стилю телеканалу, який їх знімає. Серед усього цього різноманіття важко виділити найкращі українські серіали. Але ми допоможемо.

 

Найкращі українські серіали, які можна дивитися завдяки Mediacast TV

 

найкращі серіали1. “Кріпосна”

Серіал виробництва каналу СТБ. Розповідь про молоду кріпачку Катерину, яку виховували в панському домі. Але зі зміною обставин, змінилося і життя головної героїні. Тепер їй доводиться боротися за своє місце у цьому світі. Перший сезон серіалу був дуже успішним. І не лише в України. Його вельми схвально зустріли глядачі Польщі. Другий сезон теж стартував із високими рейтингами.

 

найкращі серіали2. “Медфак”

Молодіжний ситком, який знімає Новий канал. Історія про студентське життя третьокурсників медичного вузу. Чудовий гумор, цікаві повсякденні ситуації та харизматичні персонажі. Якщо ви любите легкі серіали з безтурботним сюжетом, то гарний настрій вам забезпечено. 

 

 

3. “Джованні”

Комедійний серіал про дуже дивну родину відзнятий телеканалом СТБ. Багато років тому Сергія лишила дружина і, забравши з собою сина, поїхала до Італії. Через стільки часу, чоловік вперше наважився на серйозні стосунку. Проте, саме в цей день з Італії повернулася його колишня із їх сином та донькою від другого шлюбу. Неймовірні ситуації та чудові жарти, які точно не залишать вас без настрою.

 

найкращі серіали4. “Подорожники”

Ще один комедійний проект Нового каналу. Ситком про дві однокласниці, які пронесли дух суперництва через все життя. Тепер вони власниці конкуруючих ресторанів і дуже серйозно ставляться до перемоги у цьому протистоянні. Ситуація ускладнюється ще й тим, що їх діти плекають один до одного романтичні почуття. 

 

Перегляньте ці проекти і ви переконаєтесь, що це найкращі українські серіали сьогодення. Всі вони доступні у нашому пакеті Premium. Реєструйтеся та долучайтеся до найкращого українського телебачення від Mediacast. Більш детально ознайомитись з тим як можна дивитись українське телебачення за кордоном можна тут