fbpx Skip to main content

Телебачення виникло як сервіс передачі основної інформації про події в державі для населення. Тому, природно, що великий відсоток глядачів зосереджено на перегляді інформаційно-аналітичних телепередач. 

Варто зауважити, що в нинішньому суспільстві попит на такі проекти значно зріс, відповідно, кожен інформаційний канал має у своєму ефірі кілька варіантів програм аналітичного змісту. Це можуть бути політичні ток-шоу, авторські програми відомих політологів чи експертів, передачі для обговорення найбільш резонансних подій тощо.

Якість трансльованого змісту передачі та достовірність інформації, яка озвучується, вимірюється рівнем довіри глядачів. Найбільш цікаві та об’єктивні програми набувають популярності серед аудиторії.

ТОП 5 інформаційно-аналітичних телепередач

1. Підсумки

Програма виходить на телеканалі “Прямий” в будні о 21:00. Ведучий Євген Кисельов разом із запрошеними експертами обговорює основні події дня, що минає, дають оцінку діям учасників цих подій та висловлюють власні думки із зазначеного приводу.

2. Суботній політклуб з Віталієм Портниковим 

Аналітична передача, постійним експертом якої є відомий український політолог Віталій Портников. Разом з ведучою Марією Гурською вони здійснюють політичну оцінку подіям, що сталися за тиждень. Проект транслюється на телеканалі “Еспресо” щосуботи о 19:05.

3. Інформаційний вечір   

Щоденна програма, яка виходить о 19:45 на “5 каналі”. В її студії обговорюються актуальні питання, що найбільше цікавлять аудиторію. Щоразу ведучий запрошує нових гостей, які є причетними до подій, або достатньо експертні, щоб їх влучно прокоментувати. 

4. Нині вже  

Щодня в будні о 19:00 на “Громадському” можна долучитися до дискусії щодо резонансних та цікавих подій України і світу. В студії програми ведуться змістовні інтерв’ю, транслюються неординарні репортажі, відбуваються активні дебати. 

5. Паралелі 

У щоденних інтерв’ю з експертами зачіпаються значимі питання сучасності, відбуваються роз’яснення на політичну, економічну, суспільну тематику. Програма виходить о 19:30 на телеканалі “ПравдаТУТ”.

Наведено перелік найбільш популярних серед українців програм на телеканалах, які дозволено транслювати за кордон. Більшість з них йдуть також у повторі, як правило, наступного дня в більш ранню пору. Крім цього, можна завжди скористатися архівом записів телепрограм, який обов’язково є у кожного пристойного сервісу. 

Щоб визначити чи вашому постачальнику варто довіряти, можна ознайомитись з ознаками надійного провайдера у нашій статті.