fbpx Skip to main content

Телевізори сьогодні стали більш універсальними завдяки технології Smart TV. Більшість виробників (зокрема і Samsung) встановлюють таку функцію по замовчуванню, щоб надати своїм клієнтам можливість скористатися перевагами онлайн телебачення. Дізнавшись як підключити додаток Samsung Smart TV, ви можете самостійно отримати доступ до українського телебачення, перебуваючи за кордоном. 

Зокрема, додатки Mediacast TV доступні для таких моделей телевізорів Samsung:

  • Samsung 2011 D-series;
  • Samsung 2012 E-series;
  • Samsung 2013 F-series;
  • Samsung 2014 H-series, а також деякі J та K серії.

Отже, щоб підключити додаток Mediacast TV до свого телевізора необхідно: 

  1. Увімкунути телевізор та переконатися, що він під’єднаний до Інтернет мережі. 
  2. Авторизуватися або створити акаунт у Smart Hub. Для цього натисніть кнопку “MENU” на пульті. Перед вами з’явиться доступний перелік позицій. За допомогою стрілки на пульті, опустіться до позиції “Smart Hub” і натисніть кнопку вибору. Тут оберіть розділ “Samsung Account” та увійдіть в нього. З переліку можливих опцій виберіть “Log in”. На даній сторінці вам потрібно або авторизуватися як “Develop”, якщо ви вже створювали користувача раніше, або зареєструватись через функцію “Sign in”. При потребі, зареєструйтесь, відповідно до інструкції до вашої моделі телевізора.


    як підключити додаток до Samsung Smart TV

  3. На пульті вашого телевізора натисніть кольорову кнопку “Smart Hub”. Так ви перейдете в меню зі встановленими додатками. Перейдіть до позиції “Featured”. Натисніть ENTER.

    як підключити додаток до Samsung Smart TV

  4. Зайшовши в розділ “Samsung Apps”, перейдіть у позицію “My app”, натиснувши кнопку вниз на пульті. Оберіть будь-який додаток з тих, що вже представлені у даній позиції та затисніть кнопку вибору на пульті – тримайте доти, поки на екрані з’явиться випадаюче меню.

    як підключити додаток до Samsung Smart TV

  5. У цьому меню стрілкою перейдіть до розділу “IP Settings” та, за допомогою кнопки вибору на пульті, відкрийте його.як підключити додаток до Samsung Smart TV
  6. Тут вам потрібно ввести IP- адресу нашого сервера: 45.77.67.59. В поданих полях необхідно вводити лише цифри. Для цього ви можете скористатись пультом від телевізора. Заповнивши одне поле, натисніть ОК, щоб перейти в наступне. Тобто, послідовність введення має виглядати так: 45 OK 77 OK 67 OK 59 OK. Коли введете всі цифри, натисніть OK на екрані. як підключити додаток до Samsung Smart TV
  7. На даному етапі ви автоматично повернетеся у “Samsung Apps”. Потрібно знову викликати випадаюче меню, для цього на додатку затисніть кнопку вибору на пульті. У випадаючому меню, скориставшись кнопками навігації, перейдіть до розділу ”Star User App Sync”. Ця дія активує завантаження додатку “MEDIACAST”, іконка додатку з’явиться за кілька секунд автоматично. Випадаюче меню закриється самостійно, або ви можете закрити його, натиснувши кнопку “return”. як підключити додаток до Samsung Smart TV
  8. Відкрийте додаток “MEDIACAST” та введіть свої облікові дані: email та пароль. 

Увійшовши до свого облікового запису, ви можете обрати улюблені українські телеканали для перегляду.  

Тепер ви добре знаєте як підключити додаток Samsung Smart TV та без жодних перешкод можете скористатися розширеними можливостями телебачення. Щоб зорієнтуватися в програмах, радимо прочитати наші статті про найкращі передачі, серіали та програми українського телебачення, які доступні для перегляду за кордоном.

У разі виникнення додаткових запитань щодо налаштування, ви можете звернутися до нашої служби підтримки