fbpx Skip to main content

Коли до сервісу додається канал – це чудово, але, коли додається ціла сім’я каналів – це справжнє свято! До нас приєднуються канали Inter Media Group.

Від сьогодні в пакеті послуг Mediacast TV доступні такі телеканали: Інтер, К1, К2, НТН, Піксель, МЕГА та ZOOM. Кожен з них представлений цікавою та різноманітною ефірною сіткою.

 

Інтер – один з найпопулярніших телеканалів України, він орієнтований на широку аудиторію та підійде для перегляду фактично всім верствам населення. Серед програм велике розмаїття соціально-побутових, інформаційних, розважальних, пізнавальних проектів. 

К1 – телеканал переважно для молодої жіночої аудиторії. Програми орієнтовані на активних та цілеспрямованих глядачів, які люблять подорожувати, пізнавати нове, йдуть у ногу з часом. В ефірі транслюються популярні сучасні серіали та фільми. 

К2 позиціонує себе як жіночий канал. Він пропагує традиційні цінності: сім’я, здоров’я, діти, дім, затишок, спорт, краса та мода. Усе те, що так цікавить прекрасних панянок. Окрім цікавих передач, транслюються хороші серіали та фільми.

НТН – телеканал справжніх детективів. Програмна сітка каналу насичена документальними та художніми проектами власного та кращого зарубіжного виробництва на кримінально-детективну тематику. В ефірі йдуть передачі, серіали та фільми, відповідного змісту.

Піксель – дуже популярний дитячий телеканал. Для наймолодших глядачів пропонуються пізнавальні, розвиваючі, навчальні та розважальні програми. Йде багато якісних мультсеріалів іноземного виробництва.

МЕГА – науково-популярний телеканал, розрахований на дорослу аудиторію. Глядачам пропонуються передачі власного та зарубіжного виробництва. До вашої уваги представлені історичні передачі, документальні фільми, серіали та трансляції спортивних подій.

ZOOM – розважальний телеканал. Передачі, які транслюються в ефірі, розраховані на широке коло активних глядачів. Ви дізнаєтесь багато цікавого про незвичайні пригоди, екстремальні захоплення, незвідані місця, дивовижні способи проведення часу. 

Приєднуйтесь! Вам точно сподобаються наші новачки з Inter Media Group!